Hienointa mitä olen tehnyt, on tyttäreni Roosa, nuori jo ja lapsi kuitenkin. Hän tykkää myös leipomisesta ja kokkailusta, sekä on tosi taiteellinen. Perinyt isältään, ja ehkä vähän minultakin.
Hyvin rakas, suloinen, kiltti ja kaunis.
Innokas harrastamaan ja puuhastelemaan, höpöttämään, hälläpyörä.
Tekee omia ruokakokeiluja, valmistaa aina perheemme koirille kakkuja  sekä meille hemmotteluherkku-yllätyksiä.
 
Ohessa isän ja tytön yhteinen YSTÄVÄNPÄIVÄN LOVE-PATONKI, herkullinen aamupalaksi tai evääksi rakkaalle tai ystävälle ja mukaan Hyvää Ystävänpäivää-toivotus. Siis ensi viikon tiistaina 14. helmikuuta.
 
Jos et halua itse leipoa, osta esipaistettu patonki, paista ja leikkaa siitä kaksi päätypalaa siten, että ne muodostavat sydämen yhteenlaitettuna. Leikkaa ja koverra sisusta pois, täytä herkkutahnalla.
 
TAHNA
 
graavilohta pieneksi silpuksi hakattuna (tai tonnikalaa tai mätiä)
suolakurkkua pieneksi hakattuna (jos siis käytät tonnikalaa)
tilliä (hakkaa silpuksi)
sipulia pieneksi hakattuna
mustapippuria
hiven suolaa jos tarvitsee (makustele tahnaa)
tuorejuustoa tai majoneesia (älä tee liian löysää, että pysyy kasassa)
purista vähän sitruunaa joukkoon, jos maku vaatii
Paras tulos syntyy, kun valmistat majoneesin itse, saat tuoretta herkkua, valmismajoneesit ovat aivan liian etikkaisia.
 
 
 
 
Ja mieheni on hyvä kokkaamaan, rakentamaan ja tykkäämme molemmat sienestää ja kalastaa. Harmi kyllä, kalastukseen ei kesällä riitä aika, ja kolostusteni takia talvella minusta siihen ei ole.
Ennen ravintolan pitoa silloin nuorina, kävimme virvelöimässä ja saimme paljon kaloja. Olin kova  kalastamaan haukia, joka yksi lempikaloistani.
Läheisessä veneessä olleet vanhat sedät eivät olleet uskoa, kun vähän väliä huusin,
että taas tuli iso hauki.
Syksyllä sienestämme koko perhe, ja pakastimet pullottavat saalista.
Ostan myös joka syksy paikallisilta asukkailta marjoja sekä sieniä, koska tarvitsen niitä ravintolan herkkuihin.